• نظارت بر تهیه، طبخ و توزیع غذا در محل سلف سرویس و خوابگاههای تحت پوشش (برادران-خواهران)
• نظارت بر امر بهداشت محیطهای طبخ و توزیع غذا .
• نظارت در تهیه و ارایه کارت بهداشتی پرسنل در امر تهیه و طبخ غذا
• کنترل بهداشتی مواد غذایی اعم از کیفیت مواد اولیه و تاریخ تولید و انقضاء آنها
• صدور کارت اتوماسیون تغذیه
• برنامه ریزی و برنامه تهیه غذایی متناسب با فصول سال .
- نظارت و تأیید صورت وضعیت کار پیمانکار تغذیه
- ارایه غذا به دانشجویان و کارکنان وتنظیم و ارایه برنامه غذایی متناسب با نیاز آنها.
- رسیدگی به نارساییهای فنی، بهداشتی و تأسیساتی سلف سرویس و اهتمام در برطرف ساختن آنها
- ارایه غذا به دانشجویان در سه وعده صبح، ظهر و شام به جز جمعهها به همراه مخلفات مانند ماست، ترشی، خیار شور، میوه، سوپ، آش و...
- ارایه سه وعدهای غذا به دانشجویان در ایام امتحانات حتی در روزهای جمعه.
- پی گیری و دریافت سهمیه اقلام غذایی دانشگاه از وزارتخانه
- ارایه غذا به اردوها، مراسم، همایشها و غیره