مدیریت خدمات دانشجویی- تغذیه دانشجویی
تغذیه دانشجویی

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها

تغذیه دانشجویی:

به منظور تحقق اهداف آموزش عالی و حمایت از دانشجویان در بخش رفاهی، ادارات تغذیه دانشگاهها با رویکرد تامین غذای سالم و مناسب دانشجویی، برنامه هایی را تنظیم و خدماتی را در این حوزه ارائه می دهند که اهم آن عبارتند از:

ارائه غذای یارانه‌ای برای دانشجویان با سه قیمت ژتون در سال

تحصیلی جاری به شرح زیر:

غذای کم هزینه ( ناهار- شام): ۷/۹۰۰ ریال

غذای متوسط هزینه ( ناهار- شام):  ۱۱/۲۵۰ ریال

غذای پرهزینه ( ناهار- شام):  ۱۲/۹۰۰ ریال

صبحانه: ۶/۵۵۰  ریال

دانشجویان خارج از سنوات بین ۲۴/۷۰۰  تا۳۴/۸۰۰ ریال

 

رستوران های آزاد و محل فروش غذاهای آماده:

به منظور ایجاد تنوع غذای دانشجویی، افزایش قدرت انتخاب دانشجو در نوع غذا و همچنین کمک به افزایش کیفیت و رضایتمندی دانشجویان، رستوران های آزاد و محل فروش غذای آماده، در فضای دانشگاهها در نظر گرفته می شود که دانشجویان در نوبت های صبحانه، ناهار و شام امکان استفاده از غذاهای متنوع با قیمت مناسب را داشته باشند.

وام تغذیه:

در راستای حمایت از دانشجویان مستعد کم بضاعت در بهره مندی از غذاهای متنوع ارائه شده در دانشگاه، این وام توسط صندوق رفاه دانشجویان و از طریق ادارات رفاه و تا سقف هزینه ژتون نوبت ناهار و شام قابل پرداخت میباشد.

جهت استحضار دانشجویان عزیز، یادآور می‌شود هزینه‌های تمام شده بابت یک پرس غذای دانشجویی از منابع مختلف به شرح زیر تامین میشود:

  • یارانه تغذیه
  • مشارکت دانشجو ( ژتون دانشجویی)
  • سرانه رفاهی -فرهنگی
  • درآمد اختصاصی دانشگاهها

بنابراین، با افزایش سهم دانشجو، امکان افزایش کیفیت و تنوع غذاهای قابل ارائه در رستوران های دانشجویی ایجاد می شود.

 

نشانی مطلب در وبگاه مدیریت خدمات دانشجویی:
http://khu.ac.ir/find-75.9098.30416.fa.html
برگشت به اصل مطلب