تغذیه دانشجویی:
به منظور تحقق اهداف آموزش عالی و حمایت از دانشجویان در بخش رفاهی، ادارات تغذیه دانشگاهها با رویکرد تامین غذای سالم و مناسب دانشجویی، برنامه هایی را تنظیم و خدماتی را در این حوزه ارائه می دهند که اهم آن عبارتند از:
-۱ ارائه غذای یارانهای برای دانشجویان با سه قیمت ژتون در سال
تحصیلی جاری به شرح زیر:
غذای کم هزینه ( ناهار- شام): ۷/۹۰۰ ریال
غذای متوسط هزینه ( ناهار- شام): ۱۱/۲۵۰ ریال
غذای پرهزینه ( ناهار- شام): ۱۲/۹۰۰ ریال
صبحانه: ۶/۵۵۰ ریال
دانشجویان خارج از سنوات بین ۲۴/۷۰۰ تا۳۴/۸۰۰ ریال
-۲ رستوران های آزاد و محل فروش غذاهای آماده:
به منظور ایجاد تنوع غذای دانشجویی، افزایش قدرت انتخاب دانشجو در نوع غذا و همچنین کمک به افزایش کیفیت و رضایتمندی دانشجویان، رستوران های آزاد و محل فروش غذای آماده، در فضای دانشگاهها در نظر گرفته می شود که دانشجویان در نوبت های صبحانه، ناهار و شام امکان استفاده از غذاهای متنوع با قیمت مناسب را داشته باشند.
-۳ وام تغذیه:
در راستای حمایت از دانشجویان مستعد کم بضاعت در بهره مندی از غذاهای متنوع ارائه شده در دانشگاه، این وام توسط صندوق رفاه دانشجویان و از طریق ادارات رفاه و تا سقف هزینه ژتون نوبت ناهار و شام قابل پرداخت میباشد.
-۴ جهت استحضار دانشجویان عزیز، یادآور میشود هزینههای تمام شده بابت یک پرس غذای دانشجویی از منابع مختلف به شرح زیر تامین میشود:
- یارانه تغذیه
- مشارکت دانشجو ( ژتون دانشجویی)
- سرانه رفاهی -فرهنگی
- درآمد اختصاصی دانشگاهها
بنابراین، با افزایش سهم دانشجو، امکان افزایش کیفیت و تنوع غذاهای قابل ارائه در رستوران های دانشجویی ایجاد می شود.